Budapesten élőket kérném szülészet ügyben?
Szülés előtt nem sokkal ballagáson leszünk Budapesten mellett. Ha problémamentes lesz a terhesség, akkor elmegyünk, mert az utolsón is épp szülés miatt nem voltunk :) De mi történik, ah ott indul be, ugye soha nem lehet tudni az utolsó hónapban.
Melyik a legmegbízhatóbb kórház ahova mehetnénk, mert ezt fel fogom jegyezni. Ahova tényleg nyugodt szívvel mehetek, ha véletlenül még komplikáció is lépne fel, megtudják oldani.
Honvéd, Uzsoki, Tétényi úti (Szent Imre)
Ha koraszülés lenne, akkor a Honvéd a legjobb Budapesten, normál idejű szülésre viszont a Szent Imrét javaslom, én is ott szültem tavaly. Jól felkészültek.
Én is az Uzsokit ajánlom.
Az egy dolog, h szép, felújított, de mindenki nagyon aranyos, normális.
Kétszer szültem ott, ügyeletesnél, semmi panaszom nincs senkire.
Köszönöm a válaszokat! Szóval ha koraszülés, akkor a legjobb a honvéd kórház, ha időben szülés, akkor Uzsoki!?
Nem tudom, hogy május elején vagy végén lesz a ballagás, és épp május közepe lesz a koraszülés határvonala kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!