Petesejt donorságnak milyen negatív dolgai vannak?
Olyanok válasza érdekelne, aki volt már, vagy ismerőse volt. A neten sok infó van, sokat olvastam ezzel kapcsolatban, de tényleg olyan emberek véleménye érdekelne, aki "tapasztalt".
Egy ismerősöm kért meg, szívesen vállalnám is, viszont sok negatív dolgot, mellékhatást olvasok. Tényleg ennyire "megviselő"?
Ha valóban csak egy ismerősről van szó, akkor úgysem adhatsz neki (legalábbis a magyar törvények szerint).
Én kaptam olyan hormonkezelést, ami a peteérést segítette elő. Végülis semmi extra. Minden este kellett otthon injekciózni magamat, de ez nem fájt. Nekem mellékhatásai sem voltak. A petesejt leszívást gondolom itt is altatásban végzik, mint a lombiknál. Nyilván mindennek van valamennyi kockázata, de szerintem nem olyan vészes eljárás és nyilván rendesen kivizsgálnak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!