24 hetesen baj ha nagyon erősen rugdos a baba? Jelent valamit?
Figyelt kérdés
2.baba. tegnap teljesen az oldalamnál rugdosott. Nagyon erősen mint mikor kb 29-30 hetes valaki.
Ugye nem jelent semmi rosszat hogy pl kevesebb a magzatvíz vagy esetleg több? Mennyire kell erősen érezni? Már kézzel is érezhető a mozgása.
2015. jan. 12. 09:46
1/7 anonim válasza:
Nekem is hatalmasat szokott huncutkodni. Sőt kinyomja magát es látszik.nyugi. :)
2/7 anonim válasza:
Nekem ez az első terhességem, most kezdtem a 27. hetet és az elmúlt hetekben ugyanez a kérdés merült fel bennem, mert nagyon erősen érzem. Viszont mindenki, a doki is, azt mondta, hogy minél többet mocorog, annál jobb, az azt jelenti, hogy jól érzi magát.
3/7 anonim válasza:
21 hetes vagyok.es ugy beimdult a picike babam.kinyomja magat,sztem boxol a mehem falaval qq de en csak orulok neki. Pedig egesz picike meg :D
4/7 anonim válasza:
Nekem fájdalmas volt a rúgás, szó szerint. Kórosan kevesebb magzatvíz volt a probléma.
5/7 anonim válasza:
nekem is masodik baba, 13 hetes koratol erzem. most vagyok 25+2 hetes. iszonyu sokat mocorog, gyakorlatilag ejjel-nappal. fajdalmas is, rug ossze-vissza. en konkretan nagyon aggodom, hogy hiperaktiv lesz! a kislanyomat is koran kezdtem el erezni, de o meg 35 hetesen sem okozott olyan fajdalmat, mint ez a kis picurka. ja es doki szerint nem baj ha sokat mocorog!
6/7 anonim válasza:
teljesen normális dolog. nekem 21 hetesen olyanokat ugrik, olyan érzés mintha bukfencezne. kézzel már lassan több mint 2 hete érezhető.
7/7 anonim válasza:
igen jelent
azt jelentoi egeszseges jo kondibn levo baba
minnel jobban rugdos annal jobb az allapota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!