Terhesség alatt kentétek magatokat valamilyen krémmel a csíkok ellen?
Figyelt kérdés
Írnátok tapasztalatokat (használt-e vagy sem, esetleg más praktikák....)?2015. jan. 9. 21:00
11/15 anonim válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda a genetikára. Tele a combom, fenekem, csípőm kamaszkori hízáscsíkokkal, sőt, még a térdemen is van. Terhesség elejétől dm-es stria elleni olajjal kentem a hasam, egyetlen csíkom sem lett, igaz viszonylag pici volt a pocim, 3 kilós lett a lányom. Egy próbát megér, és nem is drága, nagyon kiadós. Csak este kentem.
12/15 anonim válasza:
Helan Linea Mamma terhescsík elleni krém, webáruházakban biztos megtalálod. Bio termék! Nekem használt.
13/15 anonim válasza:
Szia.
Nem az elejétől kenem, de kb a 15.-től már elkezdtem Penaten Mama Massage olajal a fürdések közben mindenhol bekentem magam. Fürdés után is ugyanezzel a márkával csal a parfümmentes lotionas mama testápolóval, olajat is tartalmaz stb... a hasam meg a derekam még mindig szép de a combomon azért elő jött pár halvány csík, de nem vészes.
Sajna a genetikát nem lehet megkerülni:) de biztos vagyok benne hogy sokkal durvább lenne, ha nem használnék rekord mennyiségű krémet a bőrömre. Ja meg ez a márka nagyon jó szerintem, mert nagyon hamar beszívódik, engem irritál ha órák múlva is még ragadok a krémtől... de ez maradéktalanul 5 perc alatt beszívódik és nagyon puha lesz a bőröm.
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok (13-as), sajnos a mellem is csíkos lett de mondjuk nagyon nagyot nőtt. Ott is kentem, de azt már nem viselte jól a bőröm.
15/15 anonim válasza:
Én nagyon féltem a terhességi csíkok megjelenésétől, így vettem mindenféle krémet, olajat. Felváltva kentem magam a DM-es krémmel és a Babé krémével is. A Babé krémhez kaptam ingyen tusfürdőt is. Azt is sokat használtam. Nagyon büszke voltam az ereményre, ugyanis úgy mentem be szülni, hogy csak a csípőmön volt egy darab piros csík. Szülés után viszont a hasamon is jelentkeztek. Nem olyan erős, de akkor is bosszant, hogy közel 10 ezer Ft-ot költöttem a megelőzésre és mégis megjelentek. Szerintem tényleg genetika lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!