3-dik baba lenne. Mit tegyek?
Van 2 gyermekem a picivel itthon vagyok gyed-n.Terhes lettem(védekezés mellett)és nem tudom mit tegyek.Imádom a gyerekeimet és minden vágyam mindig az volt hogy 3 gyerekem legyen számomra ez az ideális család!De sajnos nem a legjobban állunk anyagilag.Nekem a gyedem nagyon kevés(45.000ft)a párom dolgozik szerencsére és ha tud még maszekolni is megy.De hát vannak kiadásaink és persze 3 gyerek pénz be is kerülne.
Mit tenétek?Minden nagy családos "szegényebb"?
Köszi a válaszokat,tanácsokat!
Szia!!Mi is a harmadik babát várjuk!És semmi pénzért nem vetettném el!!!Sajnos volt már egy vetélésem a kétfiamközött,és azt sem kívánom senkinek!Egy baba elvesztését nehéz feldolgozni!Vagy fel sem lehet igazán!
Nálunk csak a férjem keres én munkanélkülin vagyok,mivel megtudták hogy kisbabám lesz nem hosszabították meg a szerződésemet!De tudod ez sem keserítet el!Nekünk is van ház hitelünk,de eddig is kijöttünk a kis pénzünkből.
Jótanácsként mondom,tarzsd meg a babádat!Annál nagyobb öröme nincs az embernek ha babája születik!:)
Köszi csajok a válaszokat.
Igazából nem is nagyon jutott eszembe,hogy elvetesem.Számomra mindennél nagyobb öröm lenne ha 3 manócskám lenne!Imádom a gyermekeimet és mint minden szülő meg szeretne adni mindent a gyermekének.És úgye ahogy írtam és írtáttok ruha,kiságy,kellékek megvannak hely is lenne neki csak valahogy "hirtelen" történt a dolog.És mint mondtam van hitelünk,ez miatt is kicsit megijedtem,mert pont most gondolkoztam a munkába állással.
Váratlan helyzetek jönnek az ember életébe és ez most nekünk az...
Ja és én nem pontozok senkit le csak fel(ne is tegye senki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!