Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan Kismami aki...

Van itt olyan Kismami aki augusztusra van kiírva?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is Bp-i vagyok, mi csütörtökön voltunk, minden rendben. Nekem az álmosságon kívül semmi bajom nem volt, az is múlik lassan. Első babát várjuk, minden nagyon izgalmas :)
2010. febr. 5. 17:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én augusztus 10-re vagyok kiírva! Jól vagyok nem hánytam, kicsit émelyegtem, a savam nagyon sok! Én még dolgozom és ti? Amúgy Nyíregyházi vagyok!
2010. febr. 5. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Augusztus 24-re vagyok kiírva. Nekem sem volt extra panaszom, a cicimet éreztem sokszor, de ez lassan elmúlik majd jövőhéten megyek Uh-ra. Gratula mindenkinek.

2010. febr. 6. 20:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Nekem is első baba :)

Nagyon izgulok, alig várom, hogy érezzem ahogy megmozdul.

Én nem dolgozom így kicsit lassabban telik az idő.

Látom az utolsó válaszolónak is múlik a mellfeszülés, akkor ezzel nem vagyok egyedül, már kezdtem megijedni. Örülök, hogy mindenki jól van! Ha van kedvetek még beszélgessünk jó látni, hogy ennyien vagyunk itt fent augusztusi babavárók :)

2010. febr. 8. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én augusztus 20. :-)
2010. febr. 8. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem ez a 2. baba úgy nézz ki hogy kisfiú, 15.héttől már mocorog a kisfiam és Augusztus 17-re vagyok kiírva.
2010. márc. 1. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én augusztus 15-re vagyok kiírva :)

2010. márc. 3. 04:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én augusztus 9-re vagyok kiírva:)

24h Km

2010. ápr. 23. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Augusztus 2-re vagyok kiírva. Második baba, van egy bő 2 évesem.

Megkérdezhetem, hogy még a saját ruhátokban vagy már kismama nacikban jártok és hogy ki mennyit hízott?

Nekem ami nagyon csípőgatya az jó, de ami kicsit feljebb van az már hosszú távon kényelmetlen.

2012. jan. 31. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!