Nagyon szurkál a méhemben. Ez ilyenklor normális? Remélem nincs semmi baj.5 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 09:51
1/4 anonim válasza:
igen, normális, tágul a méhed, felkészül arra hogy majd elférjen benne a baba. arra figyelj majd hogy ne görcsölj és ne vérezz.
ha mész esetleg orvoshoz, elmondhatod neki hogy szurkál, ő is meg fog nyugtatni, hogy semmi gond nincs
2/4 anonim válasza:
Én is pont igy vagyok és én is 5 hetesen. Nekem azt mondta a doki az első terhességemnél amikor ugyanezt éreztem hogy semmi baj csak tágul és helyezkedik a méhünk azért érezzük ezt,ugyhogy most nem vagyok annyira ideges ettől. Gondolom nálad is ugyanez lehet.
3/4 anonim válasza:
Nálam is így volt az első hetekben. Az orvosom Magne B6 javasolt, és az segített is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a jövő héten megyek orvoshoz majd megmondom neki!
Remélem minden rendben lesz. Jó babavárást!
5 hetes kismami
2008. aug. 19. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!