Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kivánom a csipős...

Nagyon kivánom a csipős ételeket. Árthatok a babának?

Figyelt kérdés
Kinai kaja, és erőspista, minden mennyiségben, kivánom az almapaprikát. Heti szinten 3-4szer eszem is, mert nem bírom megállni. Árthatok a pocaklakómnak. Nem fáj a hasam, és kifele sem csíp. 12+2hetes
2008. aug. 19. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
én is nagyon szeretem, de most kihagyom az ilyen kajákat, merthogy -elméletileg nem ártasz vele, meg azt kell enni amit kívánsz- de azt hallottam hogy megváltozhat a magzatvíz íze meg összetétele a csípős kajától, és ez nem biztos hogy tetszik a babának.
2008. aug. 19. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártalmas. Én is így voltam a dologgal, terhesség alatt sok fűszeres és csípős kaját ettem, a babának semmi baja nem lett (most 7 hónapos). Viszont szülés után azonnal abba kell hagyni az ilyen ételek fogyasztását, mert akkor már hasfájást és ekcémás elváltozást okozhat.
2008. aug. 19. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nem ártasz vele. Az, hogy nem tetszik a babának az sem igaz, legalábbis még nem. Ízeket majd csak a 20-ik hét után fog érezni.
2008. aug. 19. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kívánom én is az erős csípős kaját,eddig nem kívántam,de most mindenhez.Szintén 12 hetes vagyok.
2008. aug. 19. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok és szinte még a gyümölcslevest is csípősen enném ha lehetne. Nem hiszem hogy árt a babának, csak nem kell túlzásba vinnünk.
2008. aug. 19. 10:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy már a papa is észrevette, hogy rengeteg erőset eszek, és megkért, hogy ne egyem, mert félti a babáját.:):) peddig én nagyon kivánom, így majd sutyiban fogok néha eszegetni. A füszeres kajákat előtte is nagyon szerettem, de a csipőset csak mértékkel ettem. Most mindig a szám izén érzem a csipős érzést. Viszont mikkor eszem, nem tünik fel, hogy csípne.
2008. aug. 19. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ölni tudtam volna egy darabig miatta,de mindig csak egy kicsit ettem-de ettem semmi baja nincs sőt csodaszép kisfiam van.azért sokat ne egyél de ne vond meg magadtól.nem fogsz így ártani ne aggódj,de tényleg mértékkel,hidd el válltozni fog ez is.5hetes kisfiu mamája
2008. aug. 19. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is eszem szinte mindennap a cseresznyepaprikát,nem bírom megállni. Itt a kert s ha kívánom csak kimegyek s szedek.
2012. aug. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!