Nagyon kivánom a csipős ételeket. Árthatok a babának?
Figyelt kérdés
Kinai kaja, és erőspista, minden mennyiségben, kivánom az almapaprikát. Heti szinten 3-4szer eszem is, mert nem bírom megállni. Árthatok a pocaklakómnak. Nem fáj a hasam, és kifele sem csíp. 12+2hetes2008. aug. 19. 08:55
1/8 anonim válasza:
én is nagyon szeretem, de most kihagyom az ilyen kajákat, merthogy -elméletileg nem ártasz vele, meg azt kell enni amit kívánsz- de azt hallottam hogy megváltozhat a magzatvíz íze meg összetétele a csípős kajától, és ez nem biztos hogy tetszik a babának.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem ártalmas. Én is így voltam a dologgal, terhesség alatt sok fűszeres és csípős kaját ettem, a babának semmi baja nem lett (most 7 hónapos). Viszont szülés után azonnal abba kell hagyni az ilyen ételek fogyasztását, mert akkor már hasfájást és ekcémás elváltozást okozhat.
3/8 anonim válasza:
Szia. Nem ártasz vele. Az, hogy nem tetszik a babának az sem igaz, legalábbis még nem. Ízeket majd csak a 20-ik hét után fog érezni.
4/8 anonim válasza:
Ugyanúgy kívánom én is az erős csípős kaját,eddig nem kívántam,de most mindenhez.Szintén 12 hetes vagyok.
5/8 anonim válasza:
16 hetes vagyok és szinte még a gyümölcslevest is csípősen enném ha lehetne. Nem hiszem hogy árt a babának, csak nem kell túlzásba vinnünk.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy már a papa is észrevette, hogy rengeteg erőset eszek, és megkért, hogy ne egyem, mert félti a babáját.:):) peddig én nagyon kivánom, így majd sutyiban fogok néha eszegetni. A füszeres kajákat előtte is nagyon szerettem, de a csipőset csak mértékkel ettem. Most mindig a szám izén érzem a csipős érzést. Viszont mikkor eszem, nem tünik fel, hogy csípne.
2008. aug. 19. 11:05
7/8 anonim válasza:
Én is ölni tudtam volna egy darabig miatta,de mindig csak egy kicsit ettem-de ettem semmi baja nincs sőt csodaszép kisfiam van.azért sokat ne egyél de ne vond meg magadtól.nem fogsz így ártani ne aggódj,de tényleg mértékkel,hidd el válltozni fog ez is.5hetes kisfiu mamája
8/8 anonim válasza:
Én is eszem szinte mindennap a cseresznyepaprikát,nem bírom megállni. Itt a kert s ha kívánom csak kimegyek s szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!