4D ultrahang Szőnyben?
Tudtok esetleg valami konkrétumot? Mennyibe kerül, milyen a hölgy, aki csinálja? Van itt olyan, aki náluk volt?
Ez a második terhességem, az elsővel Győrben voltam, most ide szeretnék elmenni, van is időpontom, csak elfelejtettem az árát megkérdezni.
Szia!
Én Mozejkó Lászlóhoz járok Szőnybe magánrendelésre, ez a Vásártéri Patika mellett van.Itt csinálnák neked is az uh-t?Ha igen, én ugy tudom 10.000 ft.Aki nekem eddig csináta, egy nagyon aranyos, szimpatikus hölgy, középkorú lehet.
Köszönöm a válaszod.
Igen oda megyek a Patika mellé, nekem azt mondták, az a hölgy a Mozejko doktor felesége.
Nem ismerem a dokit sem, én amúgy az Ördöd dokihoz járok, meg is vagyok vele elégedve, csak ő nem csinál csak kórházi 2D-s uh-ot.
Az előzővel Győrben kb 3 éve voltunk, 12.000 volt, egy fotóval, meg dvd-vel, plussz oda is kellett utazni Szőnyből. Azért gondoltam, hogy most megnézzük itt. Főleg, ha tényleg 10000 ft.
Köszi mégegyszer.
Hát, én ugy tudom csak az asszisztense, de lehet privátba a felesége csinál uh-t, a doktor rendelésén kivül.De szerintem nem lehet több nála sem mint a Mozejkónál.Én is most megyek, jövőhét szerdán 4D-re, kiváncsi leszek.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!