Csak egy tanács kellene, terhesség vagy peteérés, ti tesztelnétek vagy várnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Dec. 24-én jött meg 1 napot tartott a mensi, aztán elkezdett fájni a mellem (mensi előtt is fájt, de pár napra megszünt), mára rettenetesen fáj, és ma du. vettem észre,hogy tojásfehérjés nyákom van(ciklusom 7. napján).Nem tudom eldönteni mi van, terhesség vagy peteérés. Egyik ismerősöm is egy napig mensizett és terhes volt, de nem volt más tünete. Lehet ez a nyák terhességkor is vagy csak pé esetén?2014. dec. 30. 21:34
1/2 anonim válasza:
tesztelj ! ha negativ akkor valoszinu nem vagy terhes
2/2 A kérdező kommentje:
De kimutatná már, mert én úgy gondolom csak a mensi előtt foganhatott, különben nem jött volna meg , és esett volna a hőm is.
2014. dec. 30. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!