Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátlót szedek, Belarát...

Fogamzásgátlót szedek, Belarát, mindegyiket bevettem és msot kimaradt, csináltam tesztet, negatív lett, de hányingerem van, szédülök folyamatosan, eszek kicsit, nő a pocim! Tiszta terheségi jeleim vannak! Van baba vagy nincs?

Figyelt kérdés

Terhesség fogamásgátló mellet terhességi tünetekkel? Negatív teszt volt az elmaradt menstruáció 3. napján

tudom megfogo mkapni hogy olvassak vissza! de az a problémám hogy fogamzásgátlót szedek Belara mindegyiket bevettem és msot kimaradt csináltam tesztet negatív lett de hányingerem van szédülök folyamatosan eszek kicsit nő a pocim! tiszta terheségi jeleim vannak! szerintetek van baba vagy nincs? a normális válaszokat előre is köszönöm

2008. aug. 18. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne izgulj feleslegesen, várd meg, mit mond a doki! Ha negatív a teszt, akkor még ne parázz, szorítok, hogy az legyen, amit szeretnél!
2008. aug. 18. 21:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Aza baj hogy nem tudom mit szeretnék! hogy legyen baba vagy ne! iszonyatosan élek mindkettőtöl 16 éves vagyok eltartani nehéz lenne
2008. aug. 19. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!