Terhesség 8. hetét elhagytam már. Néha a hüv. Foly. Fehéres-sárgás, darabos, olyankor nem is folyik. Ez normális még?
Szia!
Ha nincs rossz szaga, nem viszket akkor nincsn semmi gond. Nekem is hasonló volt eleinte, sőt néha most is. A dokim szerint ez normális.
Nincs szaga, nem viszket...de tényleg megtévesztő, mert olyan, mintha gomba miatt lenne, de ezt már látta nekem a nőgyógyász, meg meséltem neki, és ő is azt mondta, hogy félidőben a hormon miatt a hámleválás is okozhatja..
ma reggel megijedtem, mert barnás enyhe rózsaszínes volt a folyásom, de 8.és fél hetes terhes vagyok !Mondjuk 20.-a körül járunk és utoljára ekkor volt meg a mensim juniusban.Lehet még megjegyzi a szervezet, és egy darabig még pár kis csepp barnázással jelzi, hogy ilyenkor kellene megjönnie ? Valaki járt már így ?Segítsetek !?Nincs semmi más panaszom, nem fáj, nem görcsöl, hőm 37 fok, melleim nagyok, fájnak, csak ez eléggé megijeszt, hogy mi lehet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!