Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kora terhességben járó kismama...

Kora terhességben járó kismama társaim, hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Nekem nem nagyon megy:(

Nem tervezett baba,de nem akarom elvetetni.Viszont elfogadni sem nagyon tudom a tényt:(Elutasítom még a gondolatot is:(

Fog ez változni?

Nagyon félek a h1n1-től és minden nyavalyától is,mert vannak már gyerekeim, szeretném felnevelni őket.

Ti nem féltek ezektől a dolgoktól?Vagy most már nem jártok gyakran közösségbe?Vagy nem változtattok semmin?

/Ja és én oltott vagyok/

Segítenétek nekem?Sajnos gondolkodom azon mit is mondok délután az orvosnak,bár nem vagyok híve az abortusznak, sőt ellenzem, de megfordult a fejemben.Ráadásul tudom, hogy császárral születne,hát ettől is félek....Segítenétek nekem?

2010. febr. 4. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Na ezt akár én is irhattam volna.Minden stimmel,még a császár is...bár nekem nem a h1n1 a legnagyobb problémám,de én is nehezen fogadttam el.
2010. febr. 4. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is becsúszott baba..8 éves a nagylányom..2 hétig sírtam..mikor megtudtam,most bennt alszik a szobába és imádom...olyan kis szeretetreméltó,mindig mosolyog,ha nincs anyagi problémád akkor tartsd meg...megéri...ő mindig ott lesz neked....szedjél vitamint,meg ugyse mész annyira közösségbe...ha már meglesz,kötödsz hozzá.és bármiről képes leszel lemondani...nekem is idő kellett míg feldolgoztam...
2010. febr. 4. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is a harmadik babámat várom,most vagyok 6 hetes.Elősször nagyon meglepődtem a pozitív teszt láttán,és belekerült egy pár napomba,hogy feldolgozzam a dolgot.Most már viszont nagyon örülök neki és várom,hogy itt legyen velünk.Egyébként én is császáros leszek.Az abortusz meg sem fordult a fejemben,ugyanis 3éve volt egy,mert spirál mellett lettem terhes,úgyhogy én ezt nem szeretném mégegyszer átélni.
2010. febr. 4. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!