Aggódnom kéne, vagy ez normális?
Szia!
Az első 4 hónapban nekem is erős görcseim voltak a kislányommal, de most már 15 hónapos és egészséges! Ha nincs más panaszod, nem kell aggódnod!
Gratulálok és jó babavárást!
Még nem is hallottam ilyet, hogy ilyen korán javasolják a mgot...
Persze, hogy görcsölsz, a méh változik, feszül, nől, ez okoz fájdalmat. Kinél kevésbé, kinél jobban, kinél sokáig, kinél nem sokáig...
Persze ezt meg kell tudni különböztetni egy vetéléses görcssel... te tudod, milyen mensi szerű görcseid szoktak lenni-na az normális érzés. Ha annál erősebb, több, folyamatosabb, az nem normális. Inkább nézzen meg a doki, mielőtt bármit is szedsz...
(főleg ha már most kimeríted a mg maximális szedését, mi lesz később?...)
Szia. Én is görcsöltem napi szinten. Nem kell ettől megijedni. Amíg nem vérzel, vagy nem elviselhetetlen a görcs, addig nincs semmi baj.
A magne B6-ot nekem is kell szednem első perctől fogva, de nekem csak 3*1 -et kell.
Szia!
Én holnap leszek 6 hetes kismami.
Nekem is szoktak lenni kis görcseim,de csak ritkán.Nekem a nemvárt napján volt görcs,meg pont tegnap.De nem vészes.Én is szedek Magne B6-ot. és nekem jó.
Majd azért kérdezd meg a dokid,de sztem miinden rendben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!