Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódnom kéne, vagy ez normális?

Ketteske kérdése:

Aggódnom kéne, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok, még nem voltam dokinál, a jövő héten megyek csak először, viszont a nemvárt napjától kezdve enyhén görcsölök. Az orvos azt mondta, hogy 3x2 vagy 3x1 MagneB6-ot szedjek. Pár napig szedtem, használt is a 3x2, de amint lecsökkentem 1-re kezdődik a görcsölés. Ettől még lehet minden rendben? Nagyon aggódom.
2010. febr. 3. 21:30
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Az első 4 hónapban nekem is erős görcseim voltak a kislányommal, de most már 15 hónapos és egészséges! Ha nincs más panaszod, nem kell aggódnod!

Gratulálok és jó babavárást!

2010. febr. 3. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is hallottam ilyet, hogy ilyen korán javasolják a mgot...

Persze, hogy görcsölsz, a méh változik, feszül, nől, ez okoz fájdalmat. Kinél kevésbé, kinél jobban, kinél sokáig, kinél nem sokáig...

Persze ezt meg kell tudni különböztetni egy vetéléses görcssel... te tudod, milyen mensi szerű görcseid szoktak lenni-na az normális érzés. Ha annál erősebb, több, folyamatosabb, az nem normális. Inkább nézzen meg a doki, mielőtt bármit is szedsz...

(főleg ha már most kimeríted a mg maximális szedését, mi lesz később?...)

2010. febr. 3. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is görcsöltem napi szinten. Nem kell ettől megijedni. Amíg nem vérzel, vagy nem elviselhetetlen a görcs, addig nincs semmi baj.

A magne B6-ot nekem is kell szednem első perctől fogva, de nekem csak 3*1 -et kell.

2010. febr. 4. 07:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
2010. febr. 4. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap leszek 6 hetes kismami.

Nekem is szoktak lenni kis görcseim,de csak ritkán.Nekem a nemvárt napján volt görcs,meg pont tegnap.De nem vészes.Én is szedek Magne B6-ot. és nekem jó.

Majd azért kérdezd meg a dokid,de sztem miinden rendben .

2010. febr. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!