Az Nst-gépen mi mutatja a fájásokat?
Figyelt kérdés
Én csak a szívfrekvenciát szoktam látni.Külön kell szólni hogy valamit még bekapcsoljanak a gépen?2014. dec. 27. 21:22
1/7 anonim válasza:
Nem tudom nálatok milyen, de nálunk 2 csík volt, a felső a baba szíve, az alsó a méh-tevékenység.
2/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a papírt ezen is két vonal van de az alsó üres,ezek szerint azt nem kapcsolják be.
2014. dec. 27. 23:30
3/7 anonim válasza:
Ha nem kapcsoljak be nincs ertelme az NST-nek, az mutatja a magzat reakciojat pl ha van mehosszehuzodas, hogy mikent viseli. Le vagy fel megy a szivhangja, ilyesmik.
Ha 0-t mutat vegig a vonal akkor is be volt kapcsolva, csak nem volt mehtevekenyseg :)
40+3hkm
4/7 anonim válasza:
2 csíknak kell lenni. Minden összehúzódáskor elkezd kilengeni a tű.Gyors egymásutáni mozgás.Mint egy földrengéskor a filmekben. Eléggé észrevehető, de megérzed hidd el. Sokszor eléggé sokáig tart egy tehát jól megfigyelhető. Nálam szüléskor eléggé szépen lehetett látni, de az érzéstelenítő után szinte leálltak.Én 12 óráig néztem ezt a műszert meg a pici szívverését jól kiismertem.
5/7 anonim válasza:
Üres? Tuti nincs ott egy egyenes vonal? Mert ha van egy egyenes vízszintes vonal, akkor semmiféle méhtevékenység nincs.
Ha meg vonal sincs, akkor valóban nem kapcsolták be. Szerintem legközelebb szólj.
:)
6/7 A kérdező kommentje:
Ma kérdeztem és nem kapcsolják be ahhoz még egy tappancs kell én meg nem álltam le vitatkozni.Nálunk a baba szívét nézik meg hogy hogy reagál a saját mozgására.Nem értem miért nem nézik legalább 38-dik héttől nézhetnék.Gondolom azért szüléskor bekapcsolják?!
2014. dec. 28. 16:31
7/7 anonim válasza:
Érdekes. Igen több tappancs kell. De nem ártana nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!