Normális, ha fáj a gyomrom 26 hetesen? Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Már 3 napja kínlódok vele.2008. aug. 18. 11:17
1/5 anonim válasza:
Ha ég, ehetsz REnnie-t. Ha hányingered van, ehetsz B6-vitamint. Ha más miatt fáj, akkor derítsd ki az okát
2/5 anonim válasza:
Ha gyomorégésre gondolsz, akkor nekem a háztartási keksz segített, és lehetőleg ne egyél nehéz kajákat, főleg este ne.
3/5 anonim válasza:
Háztartási keksz, kétszersült, pirítós, görögdinnye, sok víz. Ha evés után érzed, hogy elnehezül, akor szódabikarbóna.
Refluxos pocakos
4/5 anonim válasza:
Gondolom nem savad van ha faj..nekem a Nospa segitett.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Mi is 26 hetesek vagyunk, nekem is fájogat a gyomrom pár hete. Illetve hol a gyomrom, hol a hasam alul oldalt. Ahol a bél "megy kifelé". Nekem az Espumisan gyöngy (egy nem mindig segít, lehet kettőt is bevenni, de van akit úgy meghajt)szokott segíteni, azt hiszem csak egyszerűen leáll valamiért a bélmozgás, és a séta, mozgás nem segít.
Ja és a pihi is jó, ha fekszel úgy, ahogy kényelmes. Oldalt fekvés nekem segíteni szokott még.
Remlélem hamar elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!