Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-10 napos terhesség esetén...

9-10 napos terhesség esetén már lehet hányinger?

Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az első tünetek tudtommal 21 nap után jelentkeznek, nagyon extrém esetben kissé korábban. de nem hiszem, hogy a hányingered amiatt lenne, talán csak rágörcsölsz a dologra, és amiatt.
2008. aug. 18. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
vagy esetleg nem lehet hogy a fogamzásgátló mellékhatása?
2008. aug. 18. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mire észreveszed, hogy terhes vagy, akkor minimum a 4-5 hétben jársz már.

Gondolod, hogy a fogamzásgátló mellett terhes lettél?

Vagy éppen abbahagytad és úgy gondolod, az utóhatása miatt van hányingered? Bocs, nem teljesen világos.

Hányingered sok mindentől lehet. Lehet terhesség, gyógyszer mellékhatása, bizonyos étel fogyasztása, de idegesség miatt is!

2008. aug. 18. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
én megcáfolok mindenkit én a babámal ahogy együtt voltunk 5napra tudtam hogy terhes vagyok,fájt a cicim,hányingerem volt
2008. aug. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!