Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ennyire szerenc...

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Az I-es Női Klinikára kell időpontot kérnem, mert magas lett az AFP indexem, reggel óta hívom őket és folyamatosan foglalt! Ez tényleg olyan nehezen szokott menni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ma szerda van. Szerdán az I-es Női Klinikán nem veszik fel a telefont, mert aznap végeznek beavatkozásokat. Ezt nekem itt a helyi kórházban mondták.

Engem is beutaltak, csak engem alacsony AFP miatt (0,47 MoM ), én 2 hétre kaptam időpontot, és holnap reggel 10-re megyek.

2010. febr. 3. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem anno a tarkóredőm lett rossz. akkor csináltattak velem down szűrést. majd emiatt genetikára kaptam beutalót az I.sz.női klinikára. fel hívni se volt őket egyszerű de mikor mondtam hogy mit szeretnék úgy elküldtek mint macskát szarni hogy ez itt nem így megy nem is ismerik a dokit aki a beutalót adta stb.... ennyit az I.sz.női klinikáról. embertelen hangnemben lekezelően beszélt velem a nő. első baba. azt se tudom mikor mi van,és még rá is tesz egy lapáttal. :(
2010. febr. 3. 21:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Gondolhatjátok, hogy én is hogy kiakadtam. Pénteken megyek a 18 hetes uh-ra a "saját" kórházamba, akkor tudok beszélni az orvosommal, és megmondom neki, ha tényleg indokoltnak gondolja, akkor legyen szíves felhívni őket és kérjen nekem időpontot. Velem nem sokat tökölt a hölgy, megkérdezte, hogy mennyi az értékem és közölte hogy erre ő nem ad időpontot...
2010. febr. 4. 05:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja, köszönöm a 13:05-os válaszolónak a tippet. Fél 3 után hívtam őket, akkor valóban felvették. De ilyet én még nem is hallottam, hogy elutasítanak hiába van beutalóm. Az egyébként hogy lehet, hogy minden laborban más a referencia tartomány? Ez mitől függ?
2010. febr. 4. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A legtöbb esetben a referencia tartomány arra a laboratóriumra vonatkozik, ahol a vizsgálatot elvégezték. A különböző laboratóriumok különböző készülékeket és mérési eljárásokat használnak. Ez azt jelenti, hogy minden laboratóriumnak saját referencia tartományt kell meghatároznia, és a páciens eredményeit ezzel összevetve kell értékelni. A kezelőorvosnak a vizsgálatot elvégző laboratórium referencia értékeit célszerű figyelembe venni a más laboratóriumok illetve különböző könyvekben találhatók helyett.

2010. febr. 4. 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:
ui: ebből fakadhat, hogy valahol ezt nem veszik magas értéknek, illetve ők már tapasztalatból állítják ezt. A dokid pedig óvatosa akar lenni és alapos, gondolja jobb félni mint meilyedni, nehogy te legyél az az egy kivétel, ez nagyon helyes. Kérd meg hogy hívja fel őket és kérjen időpontot, azért egy asszisztensnő ne bírálja felül a kezelőorvos, hiszen ő ismer, ő tudja a korelőzményedet stb.
2010. febr. 4. 12:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2010. febr. 4. 14:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Ma voltam a saját kórházamban 18. heti uh-n, ott mindkét kamrában hyperechogén papilláris izomzatot állapítottak meg. Emiatt hétfőn kell mennem a beutalóért. Nagyon aggódjak? Egyébként minden más rendben volt.
2010. febr. 5. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia, 15.57-es vagyok. Én írtam, hogy megyek a SOTE-ra genetikára. Tegnap voltam. Velem nagyon korrektek voltak. Az egész csapat profi! Adatfelvétel, UH, genetikus, összesen 3 óra alatt végeztem. De kedvesek és figyelmesek voltak, lehetett kérdezni. UH-n mutatták a babát, édesen mocorgott :)

Tehát a SOTE Genetika hozzáállással nem lesz baj, meglátod. Olvasnivalót azért vigyél.

Amiről írtál az izomzatról, úgy tudom, elég sok babánál előfordul, de majdnem minden esetben magától (!) felszívódik. Biztosan Nálad majd a pici szívét nézik jobban, nálam az agyát nézték mert nálunk a Páromnál van veleszületett agyi rendellenesség... de engem tegnap megnyugtattak, és maximálisan megbízom a véleményükben, mert az az ország egyik legjobb szakorvosi gárdával rendelkező klinikája.

Ne izgulj, és ne idegeskedj, rendben lesz minden, meglátod. És majd felszívódik. És egy tündéri csöppség érkezik majd nyáron hozzád :)

2010. febr. 5. 16:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál és örülök, hogy minden rendben van nálatok:)
2010. febr. 6. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!