Csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Az I-es Női Klinikára kell időpontot kérnem, mert magas lett az AFP indexem, reggel óta hívom őket és folyamatosan foglalt! Ez tényleg olyan nehezen szokott menni?
Ma szerda van. Szerdán az I-es Női Klinikán nem veszik fel a telefont, mert aznap végeznek beavatkozásokat. Ezt nekem itt a helyi kórházban mondták.
Engem is beutaltak, csak engem alacsony AFP miatt (0,47 MoM ), én 2 hétre kaptam időpontot, és holnap reggel 10-re megyek.
Szia!
A legtöbb esetben a referencia tartomány arra a laboratóriumra vonatkozik, ahol a vizsgálatot elvégezték. A különböző laboratóriumok különböző készülékeket és mérési eljárásokat használnak. Ez azt jelenti, hogy minden laboratóriumnak saját referencia tartományt kell meghatároznia, és a páciens eredményeit ezzel összevetve kell értékelni. A kezelőorvosnak a vizsgálatot elvégző laboratórium referencia értékeit célszerű figyelembe venni a más laboratóriumok illetve különböző könyvekben találhatók helyett.
Szia, 15.57-es vagyok. Én írtam, hogy megyek a SOTE-ra genetikára. Tegnap voltam. Velem nagyon korrektek voltak. Az egész csapat profi! Adatfelvétel, UH, genetikus, összesen 3 óra alatt végeztem. De kedvesek és figyelmesek voltak, lehetett kérdezni. UH-n mutatták a babát, édesen mocorgott :)
Tehát a SOTE Genetika hozzáállással nem lesz baj, meglátod. Olvasnivalót azért vigyél.
Amiről írtál az izomzatról, úgy tudom, elég sok babánál előfordul, de majdnem minden esetben magától (!) felszívódik. Biztosan Nálad majd a pici szívét nézik jobban, nálam az agyát nézték mert nálunk a Páromnál van veleszületett agyi rendellenesség... de engem tegnap megnyugtattak, és maximálisan megbízom a véleményükben, mert az az ország egyik legjobb szakorvosi gárdával rendelkező klinikája.
Ne izgulj, és ne idegeskedj, rendben lesz minden, meglátod. És majd felszívódik. És egy tündéri csöppség érkezik majd nyáron hozzád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!