Mikor közöljem a környezettel a jó hírt? Már a
pozitív tesztnél, vagy csak amikor az orvos is
megerősítette?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 09:33
1/8 anonim válasza:
A szüleimnek és a férjem szüleinek egyből elmondtuk, amikor pozitív lett a teszt. Nem bírtuk volna magunkban tartani... A többi rokonnak, barátnak, stb pedig a 10. hét körül mondtuk el. Minden jót, üdv 24 hetes kismami
2008. aug. 18. 09:35
2/8 anonim válasza:
A pozitív tesztnél még csak a párommal tudtuk ketten.Amikor a saját szemünkkel láttuk az Uh. felvételen a pici pöttyöt,csak akkor mondtuk el a szülőknek,a rokonoknak meg nem is kellett mondanunk,mert mire oda jutottunk a nagyszülők már eldicsekedtek vele.Sok boldogságot!26 hetes kismami
2008. aug. 18. 09:41
3/8 anonim válasza:
Szia! A pozitív tesztet csak a párommal tudtuk, A doki diagnózisát már elmondtuk a leendő nagyszülőknek és a közeli családtagoknak, a többieknek pedig az első trimeszter letelte után, mert nem akartuk, hogy probléma esetén a jó hír után esetleg rosszat is kelljen közölni:(
2008. aug. 18. 09:45
4/8 anonim válasza:
Én a teszt után világgá kürtöltem!
Nem vagyok babonás és minden rendben is volt.
5 hetes kisfiú anyukája
2008. aug. 18. 09:53
5/8 anonim válasza:
A teszt után mi a sógornőmnek mondtuk el, mert szülész és hozzá mentünk ultrahangra. Uh után mondtuk el szülőknek és legközelebbi barátoknak és 10. hét körül lett teljesen publikus. Nehéz volt, különösen a párom akarta kikiabálni már a teszt után öt perccel, de most már 25 hetes vagyok és csak mosolygunk ezen. Rájöttünk, hogy olyan hosszú ez az időszak, hogy nem kell egyből erre átállítani mindenkit. Csakhogy első gyermeknél az ember nagyon beletud esni a terhesség varázsába és hajlamos arra, hogy másról se szóljon az élete. :-)
2008. aug. 18. 10:53
6/8 anonim válasza:
Nekünk sajnos pozitív tesztünk nincs,akkor még nem mutatta ki..A dokitól tudtuk meg,de még akkor se akartuk elhinni.Legszívesebben Mi is azonnal világgá kürtöltük volna,mégis itt vagyunk 11 hetesen és rajtunk kívül csak a fönököm tudja.Elmondhatatlan,milyen boldogok vagyunk és már alig várjuk,hogy a családot megajándékozzuk az esküvönkön(ami a héten lesz)a picike 4D-s képével :)
Sok boldogságot!!
2008. aug. 18. 11:33
7/8 anonim válasza:
Én legközelebb biztosan nem fogom világgákürtölni, ugyanis korábban megtettem aztán elvetéltem és nagyon rossz volt amikor megkérdezték, hogy hogy vagyokés mondanom kellett, hogy nincs már baba:(
2008. aug. 18. 12:30
8/8 anonim válasza:
altalaban 11-12 hetesen szoktak, én már 9 hetesen szetkurtoltem :D
az elso nyolc het nagyon cinkes, es nagyon gyakori a spontán vetélés. én vártam amíg túlvagyok ezen, bár még most sem biztos semm, es nem is erzem, hogy az lesz, amig a kezemben nem tarthatom, azert megis, altalaban 8. het utan szoktak megnyugodni az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!