Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan és hányszor kell/lehet...

Hogyan és hányszor kell/lehet használni a rózsamézet (borax. Glycerin)?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Cumit stb olyankor áttöröltem vele és úgy adtam a szájába. Egyébként naponta kétszer használtam,egy mull-lapot rátekertem az ujjamra majd borax rá és úgy dörzsöltem neki belül. 2 nap után már nem volt szükség rá.

2010. febr. 2. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs!Nem voltam elég pontos a kérdéssel!Szóval nekem gombás fertőzésre ajánlották, de hüvelyöblögetésre, ecsetelésre!Én ennek a menetére illetve gyakoriságára lettem volna kíváncsi!De azért köszi!
2010. febr. 2. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én használtam. Naponta 2-szer öblítettem a hüvelyt vele, reggel és este. Popsim alatt párna, beöntés :), és 10 perc pihi, utána, ami akar kifolyik.

1,5 ml-t szívtam fel a fecskendőbe.

23 hetes km

2010. febr. 2. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első vagyok

Bocsánat!!!Teljesen érthető a kérdésed azt hittem a babáknál járok.Csak most néztem,hogy ez nem az a kategória!

Még 1szer bocsika :)!!!!!

2010. febr. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!