Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babám várom. Miért frusztrá...

2. babám várom. Miért frusztrál a nagy hasam?

Figyelt kérdés

10hónapos volt a fiam,mikor újra babás lettem,+5-6kiló felesleggel.71kilóval kezdtem,most 24+1hetesen 76,4-76,7kiló vagyok.Viszont az első terhességhez képest tényleg hatalmas a hasam.Nem túlzok.Mindenki azt mondja,jó nagy...

A babával(eddig)minden rendben,most megyek majd cukorterhelésre-bár 1.-vel sem volt semmi gond.

Próbálom visszafogni az evést,de egyszerűen állandóan ehetnékem van.Néha még hajnalban is.Igaz ilyenkor max 1harapás,és pár korty víz.

Hülye lennék,hogy így "odavagyok"?De ha még csak ez után fogok jobban hízni,mi lesz velem?Az 1.után sem volt nagyon lehetőségem lefogyni(9hónapig szopott)

2010. febr. 2. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A máspdik pocak mindenkinek nagyobb, sőt, hamarabb is kezd nőni, mert előzőleg már kinyúltak a szövetek. Ez van. :-)
2010. febr. 2. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a 2. terheségem és sokkal kissebb a hasam mint az elsővel.Igaz az 8 éve volt és ővele 20 kg-ot híztam most a 28.hétben vagyok és 4 kg-nál tartok.Én meg atól pánikolok be hogy mindenki aztmondja pici a hasam.A 26.heti uh-on elmondtam aggodalmaimat az orvosnak és amikor megvizsgált aztmondta semmi ok az aggodalomra mert 26 hetesen majdnem 1 kg a baba,és az nagyon jó.Neaggódj nemlessz semmi baj.
2010. febr. 3. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!