11 hetes vagyok és még mindig megvannak a roszulléteim. Nagyon hányingeres vagyok és többször is hányok. Az orvos Dedalonette kúpot írt. Ha minden nap használom nem ártok vele a babának? És kb meddig tartanak ezek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 21:27
1/6 anonim válasza:
én az első 5 hónapot végighánytam reggeltől estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én mindegyik terhességemnél nagyon sokat hánytam (volt, hogy napi 30-szor. )Igazából a 17. hétre lettem teljesen jól. A 14. hét körülre kicsit már enyhülni szokott. Én nem szedtem semmit, mert még rosszabbul voltam, ha nem hánytam ki magamat. a dedalon kicsit erős, de ha a doki mondta, s jó neked, akkor használd. Én bármit csináltam, csak az idő oldotta meg! Most járok a 18. héten, s már!!! 3 napja nem hánytam! Sok kitartást, türelmet, nagyon átérzem a helyzetedet!!! Én már 4-szer csinálom végig.
3/6 anonim válasza:
Szrintem a 12-14. hétre elmúlik, ha szerencséd van.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.De az is természetes,hogy minden kijön?A fejem egyfolytában csak fáj és nincs erőm felkellni és kiülni egy kicsit a levegőre?
2008. aug. 18. 21:19
5/6 anonim válasza:
Szia! 2.válaszoló vagyok. Sajnos belőlem is kijött még a víz is. Se enni, se inni nem tudta, volt olyan terhességem amivel hetekig kórházban infúzióztak. Többnyire a 17. hétig még élni sem volt kedvem. Kitartás azért a 14. héttől már kicsit jobb!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást és a válaszokat.Nagyon remélem én is hamarosan túljutok ezeken,csak még nem látom az alagút végét,de remélem az is eljön hamarosan:)
2008. aug. 20. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!