Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok és a tesztjeim...

6 hetes vagyok és a tesztjeim még mindíg ugyan olyan halványak. Miért? Baj van? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem is halványak voltak, nem is lett valami erős utána sem. Üdv 26 hetes kismama
2008. aug. 17. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Nem értem miért. Elvileg 2 naponta kéne duplázódnia, vagy nem? És nem erősödik a csík. Pedig az uh-n ott volt.
2008. aug. 17. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nincs semmi baj, nyugodj meg. Azt nem tudom miért halvány, de látod nekem sincs gond, és egyébként olyanról is hallottam akinek egyáltalán nem mutatta ki! Tényleg nyugi!
2008. aug. 17. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csinálj tesztet, inkább az orvosra hagyatkozz, mert így csak idegeskedsz, és azzal meg ártasz. Úgyhogy nyugi :-)
2008. aug. 18. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!