Elefántnak érzem magam? Kismama vagyok
30 hetes vagyok, de egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben. Kevés ruha van, ami jól áll. Mivel sokat fáj a derekam, hátam, olyan hülyén is megyek. Nem érzem magam vonzónak, ezért nem is szívesen mutatkozom a férjem előtt meztelenül.
8 kilót híztam eddig, előtte 169cm és 60 kg voltam. tehát normális testalkat.
Más is érez így? Tudom most büszkének kellene lennem a pocakomra, meg hát az is vagyok, nagyon várjuk a picurit!
Szia! Szintèn 30 hetes vagyok!:-)
Nem érzek így, sőt épp ellenkezőleg. Nagyon kiegyensúlyozott vagyok, nem fàj semmim, tetszik a pocakom. Egyébként 4 kg-ot híztam eddig.
Vegyél esetleg egy csinos felsőt, hátha picit megdobja az önbizalmadat. Szerintem a hosszított fazonok ilyenkor nagyon jól állnak.:-)
29 hetes vagyok, 180 cm és 77 kg a mai napon. 12 kilót híztam eddig, és életemben nem éreztem még ilyen jól magam, mint most. Boldog vagyok, szexinek és gyönyörűnek érzem magam, és mások is annak látnak. Egyébként csak ennyi a titok. Ha te jóban vagy magaddal és sugárzol, mások is ezt fogják visszajelezni, ettől még jobban érzed magad, ettől még több pozitív visszajelzést kapsz, és így tovább... :-)
Minden ruhám csinosan áll rajtam, pedig a régi ruháimat, tunikáimat hordom, nem vettem kismama ruhákat. Napi szinten kapom a bókokat,pl. ma reggel reggel 8-ig már kettőt is, amíg a kislányomat bevittem a suliba. Nagyon élvezem ezt a 9 hónapot.
Szóval nem mindenki érez úgy, ahogy te.
Majd április-május környékén aggódj, ha nem nézel ki amazonnak ismét, most így vagy gyönyörű.
5-ös vagyok...a lényeg, h ne sajnálj egy kicsit több pénzt kiadni egy jó kismamaruháért, nadrágért. Sokan hangoztatják, h jaj, inkább a gyerekre költik azt a pénzt, ők inkább járnak az apuka pólójában , mellényében, utána meg csodálkoznak, h rosszul érzik magukat, bálnának, formátlannak.
Azt a pénzt nem a gyerekre kell költeni, arra külön kell félretenni. Azt a pénzt a te ruháidra, zépségáploási cuccaidra kell költeni, h normálisan tudj megjelenni emberek között és normálisan érezd magad, mert a jó közérzet is az egészséghez tartozik.
Nagyon csinos, szép ruháim voltak nemterhesen is és most is azok lesznek, sőt, még pár profi fotón is elgondolkodtam, hiszen nem valószínű, h bevállalunk több gyereket, vagy max. még egyet. ez az időszak megismételhetetlen, rajtunk áll, hogyan éljük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!