Megnézitek az eredményeimet? Szerintetek? Kinél milyenek voltak az eredmények? Sík ideg vagyok Terhes AFP 16. heti 55,3 ng/ml (28, 00-57, 00) AFP átlag 39, 00 ng/ml MOM index 1,60 (0,70-1,30) ez magasabb
SZia!
Ne aggódj, az AFP nem teljesen megbízható vizsgálat! Európában már csak itt nálunk használják.
Nekem 2008-ban a kislányomnál 3,2 volt a MOM index, 24 órát végig sírtam, hogy mi baj lehet, aztán semmi gond nem volt egy makk egészséges kislányom született!!!! :-)Ha nem pont a 16. betöltött héten veszik le, már egyből rossz értéket mutat a vizsgálat.
Majd írd meg, hogy mi volt az UH-on!
Szorítok!
21 hós kislány anyukája
AFP, ha ezt a szót meghallom, már nekem is minden bajom van :( Igazuk van a többieknek, önmagában az AFP-nek nincs akkora jelentősége. Külföldön már nem használják.
Szerintem a Te értéked egyébként jó, mert én is úgy tudom, hogy a MoM értéke a 16 hetes vérvételnél 0,7 - 2,5 között van. Szerintem a Tiéd benne van.
Te honnan vetted azt, hogy a MoM határértéke 0,7 - 1,3 között van? Ez van a leleten? Csak mert nálunk 2,5-ig jó.
Az enyém viszont csak 0,47 lett, és engem el is küldtek a SOTE-ra, most csütörtökön megyek. Nekem egyébként nem mondták azt, hogy megismétlik a vérvételt...
Ne izgulj :)
21 hetes kismama
Igen, a 0,7-1,30 a leletemen szerepelnek határértékekként. Miután beszéltem az orvosommal, ő azt mondta, hogy holnap mindenképp megismételjük a vérvételt.
Előzetesen én is utána olvastam és én is a 0,7-2,5-ös értékeket olvastam mindenhol, ezért először boldog voltam, hogy ez pont jó. Aztán tovább mentem a sorban és látom, hogy meg van csillagozva, és utána a határértékek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!