Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babák általában kivárják a...

A babák általában kivárják a 40. hetet, vagy?

Figyelt kérdés
Kisfiam lesz,és a védőnő szerint várható ,hogy hamarabb ,kb. 37-38.héten fog születni.Szerinte a fiúk nem maradnak 40-ig.Azt kell,hogy mondjam,hogy nem bánnám,mert az új törvények miatt,ha kivárja az idejét pont átcsúszunk májusra és nokedli pénzt fogunk kapni.
2010. febr. 2. 12:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. febr. 7. 10:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A fiam már akkor is ügyelt a pontosságra. A kiírt napon érkezett. Remélem megtartja ezt a jó szokását. :D
2010. febr. 7. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt mondták a 30. héten, hogy 2 héttel fejlettebb a koránál, biztos előbb fog jönni... 40+6 hetesen indított szülésem volt. :)
2010. febr. 7. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

A fiúk lustábbak, a lányok szoktak előbb jönni...

Erre ne apellálj, fontosabb a baba egészsége. Tudja ő, hogy mikor kell kijönnie...

2010. febr. 7. 14:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg semmire sem apellálok,egyszerűen csak megkérdeztem,és hozzá írtam ezt a kis plussz infót.De megnyugtatlak,ha időre érkezik,mert akkor látja jónak,hogy megszülessen,akkor se fogom letolni miatta...... Sőt enni is adok neki,mert azért lesz miből..... pff
2010. febr. 7. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Min húztad így fel magad? az utolsó mondatodat nem is értem, hogy jön ez ide? Szerintem semmi rosszat nem írt az utolsó válaszoló.
2010. febr. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!