Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság és fogorvos?

Várandósság és fogorvos?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok fogorvoshoz,az utóbbi időben elég csúnyán el kezdtek romlani a fogaim.

Közben kiderült,hogy kismama lettem(5 hetes vagyok most),ettől függetlenül folytathatom a kezeléseket?

Úgy értem,hogy a fogorvosi székben átélt "stressz" nem hat valamilyen szinten a babára?Ugye babónak nem lesz baja?Nekem viszont muszály lenne folytatni a fogaim rendbe tételét.

2010. febr. 2. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mehetsz,de szólj az orvosnak hogy kismama vagy!:)
2010. febr. 2. 12:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm.
2010. febr. 2. 12:13
 3/3 anonim válasza:
Szia!Ha mész tanácsadásra akkor ott elmondják neked a védőnők,hogy mi a teendő a 12.hétig.És a vizsgálatok közzé bele tartozik a fogászati szűrővizsgálat is amit a 12.hétig meg kell, hogy történjen!Mivel kismama vagy a fogászaton a terhes kis könyvedet le kell adnod onnan a fogorvos tudja hány hetes vagy és egyéb dolgokat a piciről!Ha valamilyen gyógyszerre pl penicillinre érzékeny vagy feltétlenül szólj az orvosodnak!De nem lesz semmi baja a babának!Minden kismamát egyébként is elküldenek fogászati vizsgálatra!Ha valami baj lenne ebből akkor senkit nem küldenének oda!
2010. febr. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!