A Duphaston mindenkinek egyből elmúlasztja a vérzést vagy barnázást? Én péntek óta szedem, nem sok változással. Azt hiszem, hogy elfogom veszíteni a babát.
Erdélyi kismama vagyok, én Arefam ot szedtem 16 hétig, dokim szerint jobb mint a Duphaston, feküdtem és most 28 hetesek vagyunk:)Kérdezz rá nálatok forgalmazzák -e?mert itt sem túl ismert, mert új a gyógyszeriparban.
Kellemes babavárást, és nyugiiiiii
Szia!
A női nemi hormonhiányból adódó vetélés az egyetlen fajta vetélés, amit gyógyszerekkel meg tudnak előzni. Ha a gyógyszer mellett mégis bekövetkezik a vetélés, az a természetes szelektáció része, vagyis a baba nem volt életképes. (rossz ezt leírni is, de ebben az esetben talán jobb így, minthogy a születésekor haljon meg szegény, mikor már végig kihordta a kismama)
Ha nem múlik a barnázás, orvoshoz kell fordulni, általában az adag megemelésével elmúlnak a panaszok.
Minden jót nektek, remélem tudtam segíteni.
21h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!