Terhesség apró árulkodó jelei? Honnan látják mások az alig pár hetes terhességet rajtam?
Mondjuk nekem úgy tűnt, hogy sokszor lyukra futnak, de néha eltalálják, aztán amiatt mindenki azt hiszi, hogy húúú ezek aztán tényleg meglátják.
Egyébként nem is a puffadást, hanem a mellnövekedést mondták, akik tényleg észrevették. Mikor látja, hogy fel nem szedtél, de nagyobb a melled valamivel, az is elég hamar látszik, ha nem tök nagy melleid vannak amúgy is. Ez a járásából baromság. Max. van, akinek a viselkedése árulja el, hogy hiába semmi sem látszik, óvja a hasát, vagy simogatja, vagy épp takargatja stb. Azt is mondják a lányoknak az öregek, hogy ha elvesztik a szüzességüket, az is látszik a járásukon, de ez is hülyeség, max. akkor ha végigment rajtuk egy komplett néger focicsapat...
Ja meg, mikor a körülményeidből tippelgetnek folyton.. Pl. nekem mikor összeházasodtunk na onnantól kezdve állandóan terhességet akartak az ismerősök belelátni mindenbe. Előbb-utóbb persze bejött volna nekik ugyebár, csak mi sokáig nem akartunk gyereket, így csak 4 évvel a házasságunk után vállaltunk. Addigra meg mindenki megunta a pofára esést és már akkor se gondolták, hogy terhes vagyok, mikor félidős voltam és tényleg látszott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!