Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hordoztátok a babátokat terhesen?

Hordoztátok a babátokat terhesen?

Figyelt kérdés
A fiam 8 hónapos, újszülött kora óta hordozóban közlekedünk, mert a babakocsival nekem kényelmetlen és a fiam sincs el benne. Most terhes lettem és elővettük a babakocsit, de ügyeket intézni továbbra is úgy tudok, hogy viszem magammal magamra kötve. Volt más is így?

2014. dec. 17. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Terhesen nem szabad cipekedni, azaz nem szabad hordozni sem. A magzatot veszelyezteted ezzel. Szerintem rajtad kivul senki sem csinlaja ezt.
2014. dec. 17. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekem született kis korkülönbséggel. Mikor a másodikkal voltam terhes, ha megemeltem a nagylányomat, rögtön megfájdult a hasam, így őt egyáltalán nem cipeltem, nem emeltem. Mikor a harmadikkal voltam terhes, nem volt semmi probléma, tudtam a középsőt cipelni, ha szükséges volt. Azt mondják, ha a szervezeted hozzá van szokva, hogy a nagyot cipeled, akkor nem okoz problémát. Mindegy, hogy rád van kötve vagy nem. Ha mégis, azt érezni fogod.
2014. dec. 17. 09:48
 3/4 LadyLoss ***** válasza:

Ha kényelmes, és tudod úgy kötni a hordozót, hogy a hasadat ne nyomja, nem esik nehezedre, nem okoz fájdalmat akkor nyugodtan. Amihez hozzá van szokva a szervezeted, terheléshez az nem okoz gondot terhesen. (ésszerű kereteken belül, nyilván nem az extrém sportokra értendő ez)

Szerezzetek be egy olcsó könnyű bakakocsit arra az esetre, ha mégsem lenne már kényelmes a hordozás, vagy ha apával ketten mentek hordozza ő.

2014. dec. 17. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hordoztam a nagyobbat addig is, így folytattam utána is. Egész a 16. hétig nem volt probléma, de utána már feszülgetett a hasam és kényelmetlen lett, így abbahagytam és inkább babakocsiztunk. 10 hónapos volt az első gyermekem, mikor teherbe estem a másodikkal.
2014. dec. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!