Mi a teendő ilyen esetben? Nem jók a fogaim!
Sajnos elég rosszak a fogaim! örökletes is de saját hibám is!
Tudom hogy terhesség alatt még inkább romlanak a fogak,de ameddig a baba bent van én nem merek vele semmit csináltatni!új évi fogadalmam volt hogy idén megcsináltatom a fogaimat szépre!de január második hetében kiderült hogy babánk lesz aminek nagyon örülök.de nem merek fogorvoshoz menni olyan szándékkal hogy csinálja meg a fogaimat mert húzni is kéne tömni is és azért megmondom őszintén kissé tartok a fogorvostól,elmegyek ha úgy van és túl élem de azért mindig szoktam félni!nem akarok addig belevágni még ki nem bújik a baba...mert azért nem egy alkalom lenne!
A kérdésem az lenne hogy az ha nem túl egészségesek a fogaim menyire okoz gondot a terhességem alatt?
van valaki hasonló helyzetben ?
szia
A terhesség első felében még mehetsz fogorvoshoz,de a vége felé már rossz,mert akkor már nem adnak fájdalom csillapítót.
Nem szabad elhanyagolni a fogakat,mert nekem nagyon "szép" fogaim vannak,napi 4-szer 5-ször mosom étkezések után,most a terhesség 8. hónapja óta viszont töredeznek nagyon,épp múlt héten tört le az egyiknek a fele.Hiába a gondos ápolás.El sem tudom képzelni,mi lenne ha nem is törődnék velük
Szerintem menj el fogorvoshoz,most még nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!