Miért írt fel az orvos Duphastont?
sárgatest hormon pótlás, mert a kezdeti görcsölés és barnázás fenyegető vetélést jelentHET.
A vetélés egyik oka lehet, ha nem termelődik elég hormon, nem tartja meg a méh a babát. Ezért lehet a barnázás is (mert picit válik lefele a nyálkahártya)
Nagyon fontos a folyamatosság és rendszeresség a Duphastonnál. Nekem napi 3-at kellett szednem. A nap 24 óráját nagyjából egyenlő időre leosztva szedtem.
Nincs mellékhatása, csak hormon, amit amúgy is termelne a szervezeted, csak hát mivel valószínűleg nem termel eleget (ezért vérzel), ezért kell a pótlás.
Nekem kb 11. hétig kellett szednem. úgy hagytam abba, hogy egy idő után már csak napi 2-t szedtem elosztva, majd 1-et majd egyet se.
Bár ezt az orvos nem mondta, csak hogy már nem kell többet szednem. Viszont olvastam, hogy más is így hagyta abba.
Magnéziumot nekem is írt fel, de én azt csak néha-néha szedtem.
Az a görcsölés ellen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!