Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hét 6 naposan lehet szívhang?

5 hét 6 naposan lehet szívhang?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most pénteken kell majd ultrahangra mennem, akkor leszek 5 hét 6 napos terhes. Szerintetek van esélyem szívhangot hallani? Nagyon jó lenne így karácsony előt... :) Köszi!

2014. dec. 15. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem éppen már volt, de vagy van, vagy nincs, ez épp a határ.
2014. dec. 15. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Pulzálás lehet már. 7-8. hetesen van már nagy valószínűséggel szívhang, még a 6. is esetleges.
2014. dec. 15. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt azonban rosszul tudod, és ne vedd kötekedésnek, de azt mondjuk inkább, hogy a 7. hét vége az utolsó pillanat, amíg reménykedünk a szívhang megjelenésében. A fejlődésnek ez a fázisa viszonylog kis szórással dolgozik, általában a hatodik hétre pulzál a szíve.
2014. dec. 15. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Tankönyv szerinti 6 hét 1 napos kezd el dobogni a szíve, innentől látják az uh gépek is. Mondjuk attól is függ milyen minőségű az az uh gép.
2014. dec. 15. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem már volt!
2014. dec. 15. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, most megnéztem a papírom, 5+5 hetes voltam pontosan.
2014. dec. 15. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6+3 volt már.
2014. dec. 15. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát bízom benne, hogy szerencsénk lesz :) és a kérdésben elírtam, az előtt természetesen 2 t :)
2014. dec. 16. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Délelőtt voltunk a dokinál, volt szívhang :)

Másfél évet vártunk rá, de minden perce megérte.

2014. dec. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!