Eszo kérdése:
Ki milyen terhesvitamint szed?
Figyelt kérdés
ár-kiszerelés?melyik éri meg legjobban?2014. dec. 13. 10:17
1/11 anonim válasza:
Én Gravidát a pozi teszt óta. (Előtte folsavat szedtem, meg D vitamint.). Első hónapban óvatosságból csak 30 szemeset vettem, utána már 90-eset, az jobban megéri, olcsóbbra jön ki darabja. 5800 a 90 napos nálunk.
2/11 anonim válasza:
elevitet a 90 (vagy 100???) dbost szoktam rendelni a pingvinpatika.hu v az internetpatika.hu oldalrol 6500 ft korul van. gyogyszertarkba 7-8000.
3/11 anonim válasza:
Én innen rendeltem, megbízható, bevizsgált termékek, AntalVali is innen szerzi be, amit jó drágán árul aztán. Ez a vitamin 250 db-os, tehát szinte egy terhességet végigvisz, és kb. 5000 ft, na jó jó szállítással 6000, de még mindig sokkal jobban megéri.
4/11 anonim válasza:
Femibiont szedek és minden rendben van.
7/11 anonim válasza:
Én Femibiont szedek, de elég drága, úgyhogy ha elfogy, akkor a Das Gesunde Plus A-Z Mama-t fogom szedni. Utánanéztem a hatóanyagaiknak, és a Das Gesunde-ba ugyanazok vannak, mint a Femibionba, csak még több is.
8/11 anonim válasza:
Én is Femibiont szedek, valóban drága a többihez képest, de kibírom, ezen nem spórolok. Nekem a dokim is ezt ajánlotta, de kérdezősködtem a környezetemben is, a Gravidára sokan mondták, hogy még le se ért, már jött is ki, én meg amúgy is hányingeres vagyok, úgyhogy nem kockáztattam. Az Elevitre meg azt mondta sok ismerősöm, hogy nagyon éhesek tőle, és bár nem ez a fogyókúra időszaka, azért nem szeretnék 30 kilót hízni a végéig, úgyhogy inkább nem próbálom ki :D Pláne, mert nekem nagyon nincs ebben önuralmam, ha éhes vagyok, ennem KELL. A Femibionról nem nagyon mondtak rosszat azon kívül, hogy drága, most 9 hetes vagyok, az elejétől ezt szedem, nekem sincs semmi bajom tőle, úgyhogy megtartom :)
9/11 anonim válasza:
A DM-es Mamavitamint szedem. Azelőtt én is Femibionoztam, de miután megvilágosodtam, hogy egy csomó fontos dolog még csak nyomokban sincs benne (pl. D vitamin, vas, talán E vitamin se) nem fogok egy vagyont kiadni rá.
10/11 anonim válasza:
LadeeVit-et szedek, elégedett vagyok vele, bár nem az olcsó, és nagyobb kiszerelésben sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!