Terhesen árthatnak a homeopátiás készítmények?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 09:35
1/4 anonim válasza:
Nem, pont, h azokat lehet szedni terhesen is.
2/4 anonim válasza:
Szia!Magam is voltam úgy,hogy homeopátiás szert használtam,de teljesen haszontalan volt !A múlt hónapban nagyon erősen jelentek meg az allergiás tünetek,és próbáltam mellőzni a már jól bevált enyhe szteroidos orrsprémet,aggódtam a kicsi miatt.(bár az orvosaim szerint ilyen pici mennyiséget alkalmazva nem jut el a babához belőle semmi )Egy hét leforgása alatt 3 (!) flakon homeopátiás-tengervizes lötyit fújtam bele a nózimba...de a tünetek annyira eldurvultak,hogy a sok erőlködéstől,orrfújástól már igazán megijedtem,nehogy baj legyen a babával.Most ismét a régi orrsprét használom.Nekem ez volt az első tapasztalatom ezekkel a szerekkel kapcsolatban.Hangsúlyozom azért,NÁLAM nem vált be,de természetesen nem szeretném leszólni!!Biztosan vannak,akiknél segít és lehet,hogy még nekem is szükségem lehet rájuk.Üdv,19 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!Sajnos nálam is elviselhetetlenek már az allergiás tünetek:(
Jobbulást a 2. válszolónak!!
19 hetes kismama
2008. aug. 17. 10:36
4/4 anonim válasza:
Nem, sőt, terhesség alatt csak olyanokat lehet szedni. Ennek ellenére, éppúgy, mint a gyógyszereknél léphet fel allergiás reakció egy-egy szernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!