Milyen az pontosan, ha keményedik a has?
Belül érzed, hogy húzódik össze, de egyben kívül is kemény.
Szerintem még nem volt igazi keményedésed, mert arra rá fogsz jönni. És ez nem is baj a 21. héten. :o)
A dokid jó fej lehet, mert teljesen igaza van, hogy nem vizsgálgatja a méhszájat, ha egyébként nincs semmi panaszod. Biztosan ezért mondta, amit mondott, nem azért, hogy megijesszen...
Majd később jönnek még azok az összehúzódások.
Jó babavárást!
Néha olyan mintha nem tudnék rendesen kiegyenesedni, mert mintha húzódna és olyan furcsa érzés, ezért nem tudom eldönteni ,hogy most ez az lehet-e vagy nem.
Köszönöm, Neked is jó babavárást!Hacsak már nem ott szundít a kiságyban melletted.:)
Amit Te írsz, az engem inkább arra emlékeztet, hogy a méh növekedésétől feszülnek a szalagok, az kellemetlen húzó érzés. (De azért így látatlanban nehéz :o)
A keményedésnél tényleg egy külső személy is ha megtapintja (mondjuk apa), keményebbnek érzi mint rendesen. Nekem olyan érzés volt még, mintha szívna össze felé egy porszívó belülről. :o)
És igen, itt szundikál mellettem, a nagyobbacska meg a szobájában, szóval most én is megyek aludni...
Szép napot!
tényleg olyan mintha belülről húzna össze vki, vagy hirtelen követ cipelnél a hasadba! kívülről is teljesen kemény lesz, bárki aki megtapintja nagyon keményet érez, és nekem legalábbis kellemetlen érzés! húz, feszül...
26 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!