34. héten más is nehezen találja a helyét az ágyban? Hiába használok párnákat, mégis úgy ébredek, mint akin átment az úthenger. Ötletek?
Szia!
Én ugyan így érzem magam, mint Te. 35 hetes vagyok most, de ez nálam már egy hónapja tart. Most is fáj a derekam. Nos, ez van. Ki kell bírni :)
Én is 34 hetes vagyok, és ez a legrosszabb időszakom:(Kb 2 hete szinte nem tudok éjszakánként semmit aludni, napközben viszont 1vagy 2 óra jól esik.Egész nap fáradt vagyok, alig bírom a fenekemet megemelni, pedig neki kellene állni kimosni a babaruhákat meg a többit:)
Nagyon félek, hogy ha ez végig így marad, teljesen kifáradok mire a baba megszületik...
Szia!
39 hetes vagyok és "megnyugtatlak" egyre rosszabb lesz, de ahogy telik az idő és egyre jobban szenvedsz éjszakánként, úgy közeledik az a nap, mikor a kezedben foghatod. Elöttem már csak ez a kép lebeg... az alvásról már lemondtam, :D
en par hete a szoptatos parnaval alszok es azota jobb lett! bar,megfordulni most is eleg korulmenyes es rengeteg helyet foglal, de megeri kiprobalni! ja, most raadasul meg is faztam, ugyhogy 5 percenkent dugul be az orrom es folyton forgok... nekem is mondtak, hogy ez mar csak rosszabb lesz, de azt hiszem megeri!
boldog babavarast es jo alvast! 34km
Szia!
Kezdettől fogva szoptatós párnát használtam (teljesen széthajtható fajta), mert leginkább hason szeretek aludni! Nekem nagyon kényelmes volt végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!