Vékony hajszálerek ( viszerek) kezdenek látszani a lábamon mit használhatok?
Egyre több kezd látszani belőlük....kezd zavarni.
Vmi kenőcs segítene?
16 hetes kismama
Köszi a válaszokat
Szia!Sajnos én is ettöl szenvedek.Eddig azt hittem,hogy a munkám miatt;felszolgáló voltam,elötte is sokat álltam.Most visszaveszek a tempóból,de persze ugyanúgy zavar,söt,kismamásan még több lesz?!Néha fáj is,engem nagyon zavar,szoknyát idén még fel se vettem..Nekem a felpolcolás nem igazán segít,nekem a sport se használt,viszont kenem,vadgesztenyés krémmel.Talán vmit segít,de azt olvastam,hogy csak lézeres kezeléssel tudják eltávolítani-ami nem fáj.Engem is érdekelne,ha vki infóval szolgálna.
Üdv:10 hetes mami :)
Szia!
Nekem ugyanez volt a problémám, de nekem még pattogtak is az erek. A dokim felírta a Detralex tablettát, és a Phenylbutazon kenőcsöt ezeket terhesen is lehet alkalmazni. Nekem sokat segített!
Beszélj a dokiddal!
36 hetes kismama
A Detralex tenyleg nagyon jo, szedheto terhesseg alatt is, ha a doki jonak latja, de mindenkepp beszeld meg vele.
A masodik hozzaszolo vagyok, gyogyszeresz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!