Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete folyamatosan, erősen...

2 hete folyamatosan, erősen köhögök. 35 hetes kismama vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lázam nincs, voltam orvosnál aki azt mondta, hogy teázzak, c-vitamin, calcium...ha nem javul menjek vissza, igy telt el egy hét majd mivel nem javult kaptam vény nélküli köptetőt + nyákoldó gyógyszert, elküldtek gégészetre, de ott sem láttak semmit.

Azóta is (szerintem rondábban) köhögök, nehezen veszem a levegőt és a hátam is fáj, igy vagyok itt 2 hete és senki nem csinál semmit, mi a teendő hova menjek? Nem árt ez a babának?

2008. aug. 16. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy allergiás vagy és azért nem használ a tea és a köptető? pont most van a parlagfű és "csalánszezon", amire a legtöbben allergiásak. a nehézlégzés lehet a kezeletlen allergiád miatt kialakult asztma.
2008. aug. 16. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ:)

Allergiám van, de eddig nem szorultam miatta gyógyszeres kezelésre, én attól félek, nehogy tüdőgyulladás legyen, mert mikor már nagyon erősen köhögök akkor jön fel nagyon kevés (boccs, hogy igy irom) zöldes váladék, a gégész azt mondt, hogy a horgőkön nem lát semmit, azért gondolom, hogy talán a tüdőmből jönne??? Már nagyon kivagyok emiatt:(

2008. aug. 16. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Csatlakozom az előttem szólóhoz.Terhesség alatt,ha előtte nem is voltál alergiás most lehetsz,mert egész másként reagál a szervezeted a dolgokra.Én is

így vagyok,de a sok erölködés,a köhögéstől nem jó.A kálciumot ne hagyd el!Ha teheted,kérd ki más orvos véleményét,hátha tud segíteni neked!

2008. aug. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!