Pécs Édesanyák útja első UH és vérvétel?
Jövő héten megyek először UH-ra ( 9 hetes leszek akkor ) és utána már a 12heti UH jön, de előtte kérni kell időpontot vérvételre külön? Vagy benne van? Mert utoljára dokinál voltam, és külön kellett volna kérni időpontot UH-ra amit nem tudtam.
Amúgy hogyan működik a klinikán? Kombinált teszt? Genetikai tanácsadás? Hova kell menni? Minden infó jól jönne most, megköszönném!!
Szia!
Én is a klinikára járok. Amikor elkezdtünk próbálkozni a babóval, akkor felkerestünk egy dokit, aki megúizsgált, hogy odalent rendben vagyok-e és amikor 2 csíkos lett a teszt, felhívtam,hogy hogyan tovább. Azóta megbeszéljük a következő vizsgálat időpontját. Rácsörgök, amikor odaérek és megvárom a váróban.
Nálunk így megy.
26N
Kértél már UH-ra időpontot? Ha nem akkor sürgősen, tegnap már dec. 30 után volt csak szabad hely.
Vérvételre az ambulancián kell beutalót kérni és mehetsz is rögtön - illetve ha úgy mész, hogy be van fizetve a csekk, akkor rögtön, ha nem akkor elbattyoghatsz befizetni... Ez a kombinált szűrés, azt hiszem 9000 ft.
Genetikai tanácsadás csak 35 év felett van azt hiszem, és a 18. héten, de ezt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!