Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem lehet orrspray-t...

Miért nem lehet orrspray-t használni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mi baja lehet a magzatnak attól hogy az orrspray összehúzza az orrban az ereket?
2014. dec. 6. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

muszáj volt egyszer 22 hetesen egy hétig rhinosprayt használnom, nem bírtam ki. Szerintem sokkal rosszabb ha pang a váladék és tenyésznek a bacik az orrodban. Aztán szépen leálltam róla. Most megint volt egy hét hogy használnom kellett, de megint kezd jobb lenni. Ekkora mennyiségű hatóanyag kevesebbet árt mintha rád erősödne valami betegség...

36 hkm

2014. dec. 7. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem rég volt egy ilyen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én használtam és nálunk volt probléma, hogy ettől e, az biztosra sosem fog kiderülni, de az önvád azóta is megvan...

2014. dec. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!