13. +3 hetes terhes vagyok. Ti mit éreztetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mikor èreztètek először megmozdulni a babátokat? Nekem első baba.2014. dec. 6. 17:01
11/13 anonim válasza:
tüsszentettem egyet délután és szegénykém megijedt vagy nem tudom,de éreztem,hogy olyat rúgott :D úgy nevettem.
12/13 anonim válasza:
Második babát már nagyon korán éreztem, 13-14 héten. Most már a 13 hétben vagyok, de nem tudom, hogy a belemet érzem néha, vagy a babát, mert még annyira rosszul vagyok néha, hogy lehet a bélmozgás. De igazán, amikor már a hasamra tettem és érzetem, azt mindegyiknél olyan 16. hét után volt. De én valami miatt a másodiknál már annyira nem éltem meg annyira jól. Sokat rúgott és olyan helyekre is, hogy azt hittem meghalok. Én azt szerettem, amikor csak kidugta valamelyik testrészét. Az jó érzés volt, de a rúgás... Lassan megérzed majd. Még azért korai kicsit:)
13/13 anonim válasza:
Első babám, a 16. hét napján éreztem, fekve. Inkább ilyen toll-csikizés szerűt éreztem, majd mintha felszállna és kipukkanna egy buborék. Utána napokig semmi, majd mintha valaki ujjal kétszer gyengén megbökött volna a köldököm alatt. Most vagyok félidős, de még mindig csak ülve érzem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!