1 hét alatt lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
4+2 naposan 13mm-es méhfalam volt, 5+3 naposan 47mm-es volt 10mm-es Petezsákkal. Holnap leszek 6+3 (mensi szerint ma vagyok 7 hetes...). Holnap megyek orvoshoz és az lenne a kérdésem, hogy ilyen "nagy fejlődés"-hez képest mekkora annak a valószínűsége,hogy esetleg hallhatunk szivhangot vagy esetleg van embrió? Nagyon izgulok a holnap reggel miatt, meg amúgy is ketten vannak, még az is bennem van, hogy holnap láthatom-e mind a kettőt még..:(
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
2014. dec. 4. 19:36
1/4 anonim válasza:
Mi 47 mm? Ki van ketten? Egy petezsákról írsz csak, nem kettőtől. Kettő petezsák van? Amúgy szerintem nem lehet tudni, hogy kinél mikor lesz először észlelhető a szívhang. A 6. hét még nagyon esetleges, vagy van, vagy nincs szívhang, emiatt ne idegeld magad előre.
2/4 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen volt először szivhang.
3/4 A kérdező kommentje:
47mm a méhfalam es bocsánat ketten vannak es 10mm...csak azért kérdeztem mert volt valakinél olyan is hogy először csak Petezsak 4-5 nappal ra embrió szivhanggal...
2014. dec. 4. 20:21
4/4 anonim válasza:
Én 6+3-nál mentem orvoshoz. Akkor 7 hetet mondták 11 mm crl, jól látható szívműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!