Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes elkezdeni...

Mikor érdemes elkezdeni vásárolni? 17 hetes vagyok eddig babonából nem is néztem semmit.

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 7 hónaposan vettem meg a nagyobb dolgokat, mint pl kiságy, babakocsi, kád, hordozó, aztán szépen lassan a ruhákat, pelusokat, stb.
2014. dec. 4. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi már 16 hetesen megvettük a bababútort, mondjuk alkalmi vétel volt, kihagyhatatlan. :)

Most vagyok 22 hetes, hétvégén hozzuk el a babkocsoit, aztán szépo lassan, folyamatosan beszerezzük a többi cuccot is. :) Nem vagyok babonás, vagy aggódós típus, tudom hogy minden rendben lesz. :)

2014. dec. 4. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is 16 hetesen vettük meg a babakocsit. Szintén alkalmi vétel :) A 24. hétre szinte mindene megvolt a manónak. Most vagyok 35 hetes, de már full mindene megvan szerintem nagyjából féléves koráig... :D Nem bírtam magammal no... :)
2014. dec. 4. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a 34. héten vettem meg mindent az anyukámmal. Szerintem már kicsit késő volt. 36. hetesen szültem. Igazából olyan 37. hétig várni akartam a kórházi pakk összecsomagolásával is, de a férjem és anyum rábeszéltek arra, hogy most már itt az idő, ne késlekedjek. Én azt mondom, ha nincs gond, 30. hét előtt felesleges, kivétel, ha valami alkalmi vétel van, de 30. hét után se nagyon húzd a dolgokat. Boldog babavárást! 11 hónapos kisfiú anyukája.
2014. dec. 5. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző terhességemnél 24 hetesen megvettem a hordozót, és már volt 1-2 ruhácskája.

Pár napra rá elhalt, és meg kellett szülnöm. Mire hazajöttem, a családnak kellett elpakolni, én belehaltam volna.

Emiatt én nem vennék semmit előre.

Most 12 hetes vagyok ismét, akkor fognak vásárolni míg kh-ban leszünk.

Tudom, hogy jó dolog, engem is nagyon feldobot, de lehetnek sajnos vis major esetek, és őrült nehéz lelkileg feldolgozni.

Te döntésed, ez csak egy tapasztalat, kívánom, hogy minden rendben legyen! :)

2014. dec. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!