Dr. Kondér Bêla terhesgondozási tarifáját meg tudja írni valaki? 5 éve szültem nála, gondolom azóta változott.
Jézus Mária!
Mit csinál annyi pénzért?
mondom szulés ingyen!
ravasz az urge, mert kb ugyanannyira jon ki mint mas orvosnal csak o elore elkeri a penzt. ha mashova mesz az 5 terhes gondozas 50 e ft, melle meg a szules 60-100 e szoval majdnem ugyanott vagy.
Kettes vagyok.
A város egyik legmagasabb tudású orvosa.
Magánban a terhesgondozás ( vizsgálat+ ultrahang) 3000 Ft. Szülés annyi amennyit gondolunk. 20-30e között szoktak adni neki.
tevedes hogy nem jon be - szeretnem leszogezni abszolut kivagyok a hala penztol soha se adnek amugy penzt a szulesen kivul - de a szulesem utan sok napot toltottem a korhazba a Konder doktor egy napot se mulasztott el bejonni megkerdezni mi ujsag (mellesleg a vadidegen szuleszno akinek a zsebebe nyomtam egy tizest megigerte hogy benez de soha tobbet nem lattam. a rendeloje nagyon modern, igenyes, emberileg nagyon kedves, minden kerdesre valaszolt, a rendelesi ido rugalmas, este 8ra is mehettem, a ferjemnek nem kellett ez miatt szabadnapokat kivenni. nekem ez megerte a 100 e ft tobblet kiadast. gondolom masok is igy velekednek mert tele van a rendeloje. a 8000 ezres maganrendeles tok jo de az atlag 12 000/ alkalom es ugyanugy 5-szor kell menned. szulesi tarifa meg sok orvosnal 100 e, persze adhatnek 20 ezret de akkor a kovetkezo babam tuti nem ott szulnem.
nem tudom videken v kisebb varosokban mi a helyzet, ez Vác, pest megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!