Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 37-38 hetes...

Hogy vagytok 37-38 hetes kismamak? El vagytok mar mindennel keszulve? Mikorra vagytok kiirva? Valami kellemetlen tunet?

Figyelt kérdés
SAjnos engem egesz nap annyira egetnek hogy hanyingerem van tole.Refluxom is lett.Szettmarrja a torkom a sav es mar semmi nem segit.Melle meg most jol meg is betegedtem/eros,suru natha,kohoges ,torokfajas/ pedig lehet jovoheten mar lesz a progis csaszarom.Elso igy igy volt farfekves miatt.Nektek nem faj ott lent alul a puncitok?Fiamnal ilyen nem volt.Mitol lehet?Egesz faj ,nem csak a csontok.Nyomhat vmi ideget?
2014. dec. 2. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

December 22 re vagyok kiìrva. Nekem is sokat ég a gyomrom, nagyon megválogatom mit eszek meg ez miatt! Nekem jelenleg még harántban van a kisfiam, pedig este már alhas körül éreztem csuklani, viszont ma a védőnő egész fent találta meg a szívhangot és keresztbe érzem mocorogni! Az estéit szoktak még elég rosszak lenni, sokat forgolódok meg pisilek, persze izgatott vagyok, már ha belegondolok bármelyik pillanatban megérkezhet közénk a picúrkánk! :)

Annyira még nem fájt lent inkább csak kisebb nyilalásokat érzek de azok sem vészesek!

2014. dec. 2. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi dec. 17-re vagyunk kiírva! Első baba, kislány.

Jól viselem az egészet,nincs különösebb problémám,kivéve az esték. Nagyon nehezen alszom el,sokat fent vagyok.:( De ettől eltekintve jól vagyok. Természetesen nehezebb azért már minden, fizikailag,és levegőt is nehézkesen kapok..

De itt gyakorin olyanokat olvasok,hogy kismamák nagyon szenvednek a terhességük alatt,ehhez képest " lekopogom" meg sem szólalhatok. Talán én érzelmileg nem vagyok jól.

Mindennel el vagyunk készülve már igen:) Már csak a kis csaj hiányzik a képből:) Remélem hamarabb érkezik,mert karikor szeretnék már itthon lenni vele:)

2014. dec. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!