Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy most még intenzíve...

Lehet, hogy most még intenzívebben lesz előtejem a szeretkezés miatt?

Figyelt kérdés
Már betöltöttem a 16. hetet, pár napja vettem észre, hogy minimálisan, de van előtejem. Délután szeretkeztünk a párommal, és bár eddig mindig odafigyelt, hogy a mellemet ne szívja meg az előjáték során, most mégis megszívta, és mondta, hogy érezte, hogy valami jött ki belőle. Most pedig az eddig minimális előtej már nem minimális. Szerintetek emiatt volt? Mit tudok vele kezdeni?
2008. aug. 15. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj,normális,ha valakinek szivárog a teje.Nekem is a kislányommal így kezdődött,végig melltartóbetétet hordtam,mert úgy néztem ki,mint akit leöntöttek vízzel.Szerintem a szeretkezés nem befolyásolja ezt.Kezdeni nem tudsz vele semmit azon kívül,hogy melltartóbetétet hordasz,mert ezt nem lehet szabályozni.

Kellemes babavárást!

Üdv:34 hetes pocis:)

2008. aug. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!