Meg simán be tudom húzni a hasam, mintha nem is lennék terhes! Normális ez? 26 hetes vagyok!
én 170 centi, 65 kg vagyok és szintén 26 hetes kismama. Ha bővebb felsőt veszek fel, észre se lehet venni hogy kismama vagyok. nekem is 2. baba, elsővel se volt nagy hasam. szerintem inkább örülj neki, kisebb a teher. a baba jól van, mozog, gondolom a terhességi hétnek megfelelően nő, szóval ne aggódj :)
ki nem állhatom mikor valaki megjegyzi, hogy milyen kicsi a hasam. nem a has mérete számít, a gyerek akkora amekkorának lenni kell, és kész. ezzel tudnak az idegeimre menni, de nagyon :)
Én alapból ducin típus vagyok, 26 hetesen ezáltal már hatalmas hasam volt. Viszont változik a baba helyzete és ezàltal a hasméret. Nekem pl
28.héten: 131 cm volt a kerület
30.héten: "csak" 127 cm
Úgyhogy a baba fekvésétőlnis függ, nyugi :)
31h km
2. babával 34 hetesen sokan észre se vették, hogy terhes vagyok laza pólóban. Most se óriási a hasam.
Azért ne húzogasd be, ha nem muszáj:D
1. babával óriási hasam volt, már 15 hetesen le se tudtam tagadni. Mondjuk akkor sajnos nagyon sokat híztam. Most 9 kilónál tartok "csak".
36+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!