Miért egy hónap mulva kell visszamennem?
Szia! Én 33 hetes vagyok és eddig végig havonta jártam a dokihoz. A legelejétől fogva. Majd csak most lesz sürübb.
Egyébként akkor aggodj, ha hamarabb hivott volna vissza. Biztos mindent teljes rendben talált.
Ha meg baj van úgyis észreveszed, de kívánom, hogy ne legyen!
Nyugodj meg minden rendben lesz.
Túl korán mentél orvoshoz szerintem, várhattál volna még 1-2 hetet. Ilyenkor még nem nagyon látni semmit. Én 6 hetesen voltam először, 10 mm volt a petezsák és a pulzáló embrio is látszódott. Utána a 9. héten volt megint uh.
Szerintem rendben van, hogy8 hetesen hivott vissza, ugyanis sok doki eleve azt javasolja, hogy a 2. kimaradt mensi idejeben legyen az elso uh, tehat nyolc hetesen, mert addig mar biztosan lesz szivhang.
De a hatodik het elott tenyleg nincs ertelme menni, mert meg biztos, hogy nincs szivhang, sot, sok esetben meg petezsakot sem latnak.
Orulj, hogy igy hivott, ebbol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem egy penzehes dokirol van szo, mert ha az lenne, akkor hivott volna ket het mulva is, ahol vagy lenne szivhang, vagy nem, majd hivott volna nyolc hetesen is es igy epp ketszer annyit keresett volna rajtad, mint igy.
Jo babavarast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!