Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért egy hónap mulva kell...

Miért egy hónap mulva kell visszamennem?

Figyelt kérdés
1hete voltam dokinál 4hetesnek mondott 4mm es petezsákot látott hasi uh..1honap mulva kell visszamennem de miért?akkor már 8hetes leszek nem késö ez addig izguljak??köszönöm puszi
2010. jan. 30. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 33 hetes vagyok és eddig végig havonta jártam a dokihoz. A legelejétől fogva. Majd csak most lesz sürübb.

Egyébként akkor aggodj, ha hamarabb hivott volna vissza. Biztos mindent teljes rendben talált.

Ha meg baj van úgyis észreveszed, de kívánom, hogy ne legyen!

2010. jan. 30. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószinú azért mondta hogy 1hónap mulva menj vissza,mert akkor már biztos lesz szívhang.stb,és ha előbb mennél,akkor még nemvalószinű hogy lenne,és akkor csak még idegesebb lennél:)hidd el,ő tudja mikor hívjon vissza,hisz ő sem akarja hogy feleslegesen aggódj!Nekem 7hetesen volt először szívhang.
2010. jan. 30. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg minden rendben lesz.

Túl korán mentél orvoshoz szerintem, várhattál volna még 1-2 hetet. Ilyenkor még nem nagyon látni semmit. Én 6 hetesen voltam először, 10 mm volt a petezsák és a pulzáló embrio is látszódott. Utána a 9. héten volt megint uh.

2010. jan. 30. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Hüvelyit mikor csinállnak?mer nekem most hasi volt
2010. jan. 30. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT..
2010. jan. 30. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
szia.szerintem hamarabb kellett volna visszamenned.én mikor terhes lettem kb 5 hetes lehettem mikor elmentem dokihoz,és engem 1 hét múlva rendelt vissza.6 hetes és 3 napos voltam akkor és már volt szívhang.azért jobb lett volna h ha téged is előbb visszahív a szívhang miatt.amúgy tényleg 4 hetente kell utána járni.elején általában hüvelyi uh van,legalábbis nálunk így van.nekem 18 hetesen csinált az orvosom először hasit.
2010. jan. 30. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, en 4 hetesen voltam eloszor, majd 15 hetesen volt a kovetkezo vizsgalatom. Mostanaig havonta jartam dokihoz, majd most fog surusodni, a 37. hettol. Ne izgulj, semmi baj nem lesz! Gratulalok a kisbabahoz!:)
2010. jan. 30. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van, hogy8 hetesen hivott vissza, ugyanis sok doki eleve azt javasolja, hogy a 2. kimaradt mensi idejeben legyen az elso uh, tehat nyolc hetesen, mert addig mar biztosan lesz szivhang.

De a hatodik het elott tenyleg nincs ertelme menni, mert meg biztos, hogy nincs szivhang, sot, sok esetben meg petezsakot sem latnak.

Orulj, hogy igy hivott, ebbol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem egy penzehes dokirol van szo, mert ha az lenne, akkor hivott volna ket het mulva is, ahol vagy lenne szivhang, vagy nem, majd hivott volna nyolc hetesen is es igy epp ketszer annyit keresett volna rajtad, mint igy.

Jo babavarast neked!

2010. jan. 30. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!sok boldogságot nektek is!puszi
2010. jan. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!