30 hetesen erős menstruációs fájdalmam van. Mitől lehet?
Annyira fájt most a derekam és a hasam is mintha menstruációs görcseim lettek volna. Párom megmasszírozta a így már jobb de még mindig fájdogál a derekam.
Most enyhült, ez volt az első ilyen a terhességem alatt.
Mitől lehetett? Kicsit megijedtem.
Köszönöm a válaszokat!
Úristen, ne foglalkozz, kedves Kérdező, az 1. válaszolóval! Legyen ez a legnagyobb boldogsága egész életében, hogy ilyen ocsmányságokat írogat!
Szval ne aggódj! Én 33. hétben járok, nekem is szúrkál, fájdogál mindenhol, a derekam-keresztcsontom le akar szakadni. Már van egy kisfiam, Vele is éreztem ekkortájt ilyeneket, de Vele ezekben a hetekben kezdett hirtelen óriásira nőni a pocakom. Egyfolytában húzódott, fájt valahol. Úgyhogy szerintem ennyi belefér. Viszont ha nagyon aggódsz, holnap hívd föl a dokidat! Egyébként mozgolódik a babád?
Köszönöm szépen! Igen mozgólódik rendesen a kisasszony :)
csak most nagyon megijedtem, mert teljesen olyan volt mikor megjött és szenvedtem a görcsöktől és a derekam leszakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!